Informasi Pendidikan Eskul Media Mandiri bersama SMA PGRI 1 Majalengka, SMKN 1 Talaga, SMAN 2 Majalengka, SMKN 1 Majalengka, SMAN 1 Jatiwangi, SMAN 1 Talaga

Kamis, 02 Agustus 2012

SOLOYONG

SOLOYONG

(Kakawihan Barudak Baheula)


Karya : Surya Atmadja


Soloyong kapal udara
ti Andir kakalayangan
nu bohong pasti katara
di ahir kawiwirangan

Soloyong parahu tilu
majuna ka palabuhan
laku sombong cala-culu
ku sasama dijauhan

Soloyong parahu layar
labuh jangkar di basisir
silih rojong jeung ihtiar
urang teh wajib sapikir

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar